USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

Волинський ветеран-рятувальник створив монументальне панно «Герої без зброї»

15 Березня 2023 23:07
У Луцьку в підрозділі ДСНС створено монументальне панно «Герої без зброї».

Автором і виконавцем роботи став ветеран служби цивільного захисту Василь Шумик. Робота від початкових ескізів до нанесення малюнку на стіни й надання зображенню об’єму за допомогою декоративної штукатурки тривала понад місяць. Про це інформують у ГУ ДСНС.

За цей час у монохромних тонах на стіні у фоє «ожили» й застигли кадри порятунку людей та боротьби зі стихіями.

Панно стало головною оздобою входу в будівлю ГУ ДСНС України у Волинській області та 1-го Державного пожежно-рятувального загону.

Аналогів цій роботі у Волинському гарнізоні ДСНС немає. Проте інші художні творіння Василя Шумика, який віддавна обрав за хобі образотворче мистецтво, прикрашають стіни рідного підрозділу в місті Камені-Каширському.

Крім того, він створив та втілив художній розпис стін у храмі Ікони Неопалимої Купини, що розташований на території 25-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus