USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.55 10.67

Волинський університет імені Лесі Українки співпрацюватиме з патрульною поліцією

27 Березня 2024 18:07
Ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки Анатолій Цьось зустрівся із представниками Управління патрульної поліції Волині. На зустрічі були присутні начальник УПП Волині Дмитро Мокич, начальник відділу зав’язків з громадськістю УПП у Волинській області Ольга Шмігель, начальник відділу інформаційної політики Андрій Мошкун.

Представники двох структур обговорили подальшу ефективну та взаємовигідну співпрацю навчального закладу та управління поліції, повідомляє пресслужба вишу.

Дмитро Мокич зазначив, що одним із напрямків співпраці є профорієнтація та подальше працевлаштування нинішніх студентів та випускників навчального закладу.

«Ми шукаємо мотивованих людей, які б могли стати частиною нашої команди і розвивати правоохоронні органи та наше суспільство. Шукати потрібно на місцях і я вважаю, що такі люди є в університеті», – сказав Дмитро Мокич.
Читати ще: ВНУ співпрацюватиме з Національним університетом «Чернігівський колегіум»

Анатолій Цьось висловив підтримку співпраці з правоохоронними органами у профорієнтації і підкреслив, що важливим елементом є і національно-патріотичне виховання студентів за участі поліцейських. Ректор запропонував спільно організовувати зустрічі студентів та правоохоронців, виховні заходи, ярмарки тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP 27 Березня 2024 19:22
для роботи патрульного достатньо освіти одинацяти класів...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus