USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Волинський центр МВС продає авто за 55 тисяч. Фото

Сьогодні 15:25
Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України продає на аукціоні легковий автомобіль HONDA ACCORD 1994 року випуску.

Торги тривають на сайті prozorro.sale.

«Легковий автомобіль HONDA ACCORD. Тип автотранспортного засобу – спеціалізований легковий оперативний транспортний засіб комплектний. Рік випуску – 1994. Колір – червоний. Тип коробки передач – механічна. Тип палива – бензин. Об’єм двигуна – 1997 см3. Пробіг – 338 320 км. На кінцеву цінову пропозицію переможця буде нараховане ПДВ у розмірі 20%», – вказано в описі лоту.

Автомобіль перебуває в непрацездатному стані та потребує ремонту.

Кузов ушкоджений корозією та потребує повної заміни або капітального ремонту. Повної дефектовки з розбиранням та капітального ремонту або заміни потребують теж двигун, механічна коробка перемикання передач, трансмісія та ходова частина, система рульового керування, робоча гальмова та стоянкова системи, електрообладнання.

Як зазначено, транспортний засіб виставлено на аукціон уперше.

Стартова вартість автомобіля – 55 тисяч гривень.
Нагадаємо, Волинський окружний адміністративний суд продавав легковий автомобіль Audi A8 1996 року випуску за 120 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus