USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Волинський рятувальник під гул сирен освідчився коханій

24 Червня 2022 23:25
Повітряна тривога не завадила волинському рятувальнику створити сім`ю. Війна тільки загострила високі почуття Володимира Стасюка і Марії (Лакізи) і не змінила їхню мрію стати подружжям, створити щасливу сім`ю.

Про це повідомили у пресслужбі ГУДСНС Волині.

«Освідчення Володимира відбувались за непередбачуваним сценарієм. Того довгоочікуваного і сонячного дня Володимир запросив кохану на Високий Замок – найвищу міську вершину, що здіймається над древнім Львовом. Саме там він планував зробити пропозицію руки і серця Марії.

Раптовий гул сирен повітряної тривоги змусив залишити височінь, але не зламав його планів. Спустившись східцями до будівлі ГУ ДСНС у Львівській області, він все ж освідчився коханій і подарував свій величезний букет троянд, а у відповідь отримав таке бажане «так».

Володимир після завершення навчання у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності направлений для проходження служби на рідну Волинь, майстер спорту України з пожежно-прикладного спорту, бронзовий призер Чемпіонату світу з пожежно-прикладного спорту серед юнаків 2017 року. Його кохана завершує навчання у цьому ж університеті за спеціальністю цивільний захист.

Любов неодмінно переможе війну, тож вітаємо молодят і зичимо новій сім’ї рятувальників багато щасливих років життя під мирним небом України!» – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus