USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Волинський птахокомплекс хоче відсудити в польської фірми 12,5 млн

10 Березня 2023 09:43
ТзОВ «Птахокомплекс Губин» хоче відсудити в польської фірми понад 12,5 мільйона гривень. Волинське підприємство вважає, що польська компанія порушила умови контракту за 2020 рік.

Які договори пов’язують птахокомплекс із закордонним підприємством, не коментують. Ні статуту польської компанії, ні витягів із торгового реєстру «Губин» суду ще не надав, ідеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Які саме послуги птахокомплекс надавав польській фірмі, невідомо. Представник волинського підприємства інформував, що за ці послуги поляки не заплатили. Додав, що йдеться не про поставку товару.

«ТзОВ, розташоване в польському місті Холм, не повідомлено про відкриття кримінального провадження у справі», – прокоментували в Господарському суді Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Макс Показати IP 10 Березня 2023 12:45
З такими юристами хіба що в сількому суді захабарі ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus