USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.35 10.50

Волинський прикордонний загін кличе на службу. Які вакансії та переваги

Сьогодні 11:51
У прикордонні підрозділи Волинського загону потрібні кандидати на заміщення вакантних посад інспекторів прикордонної служби. Також є вакансії фахівців інформаційно-телекомунікаційних систем, кухарів, водіїв категорії В, С, лікарів за спеціальністю: хірург, терапевт, травматолог, стоматолог, та лікар загальної практики – сімейної медицини.

Про це повідомили у загоні.

Громадян запрошують приєднатися до охоронців кордону, уклавши контракт на проходження служби у прикордонному відомстві, або ж по мобілізації.

Читати ще: 6-й Волинський прикордонний загін відзначив 106-ту річницю

Перевагами військової служби за контрактом у Держприкордонслужбі є:

– громадяни віком від 18 до 25 років можуть укласти контракт терміном 1 рік, при цьому матимуть можливість адаптуватися до військової справи, перебуваючи впродовж перших шести місяців дії першого контракту в межах Волині;

– навчання в спеціалізованих навчальних центрах ДПСУ та за кордоном;

– виплата за укладення першого контракту від 24 тисяч гривень;

– грошове забезпечення від 21 тисячі гривень. Військовослужбовцям, які виконують завдання на українсько-білоруській ділянці кордону, додатково виплачується винагорода у розмірі 30 тисяч гривень, у розрахунку на місяць пропорційно часу виконання бойових (спеціальних) завдань.

З питань прийому, а також для з’ясування додаткової інформації з проходження військової служби просимо звертатися до відділу комплектування прикордонного загону телефоном: +380 96 905 1301 (у робочі дні з 08.00 до 17.00) або за адресою: м. Луцьк, вул. Стрілецька, 6.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus