USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.50 10.72

Волинський наркодиспансер облаштує укриття на 280 людей

16 Вересня 2022 21:05
У будівлі Волинського медичного центру терапії залежностей, що в Луцьку на вулиці Карбишева, реконструюють укриття. Нині комунальне підприємство оголосило тендер на виготовлення проєкту реконструкції.

Торги на виготовлення проєктно-кошторисної документації тривають на сайті Prozorro. Пропозиції від учасників прийматимуть до 20 вересня. Аукціон розпочнеться 21 вересня.

Очікувана вартість розробки проєкту – 440 тисяч гривень. Він має бути готовий до 21 грудня поточного року.

Відповідно до завдання на проєктування, центр має захисну споруду, введену в експлуатацію у 1985 році, на 50 осіб, потребує, однак, сховища, розрахованого на 280 людей.

Наявна захисна споруда потребує проведення ідентифікації відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №956 «Про ідентифікацію декларування безпеки об’єктів підвищеної небезпеки».

Читати ще: «Я прокидався з однією думкою: де випити?» Як волиняни позбуваються залежностей

Проєкт передбачатиме, зокрема, заходи із запобігання сторонньому втручанню, наприклад, облаштування системи внутрішнього відеоспостереження території та охоронної сигналізації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Радувець Ларіса Показати IP 16 Вересня 2022 23:16
А де там стільки людей???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus