USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.45 10.62

Волинський лікар створив першу на Західній Україні кафедру хірургії та трансплантології

2 Листопада 2020 21:53
У Львівському медичному університеті ім. Данила Галицького створили кафедру трансплантології. Вона функціонуватиме на базі міської клінічної лікарні швидкої допомоги.

«Вперше на Західній Україні створено кафедру хірургії та трансплантології! Новостворена кафедра стала частиною факультету післядипломної освіти Львівського медичного університету ім. Данила Галицького та функціонуватиме на базі нашої лікарні. Її робота, без сумніву, вплине на розвиток медичної галузі в Україні», – йдеться у повідомленні лікарні швидкої допомоги міста Львова у Facebook, передає Під Прицілом.

Зазначено, що ініціатором створення цієї кафедри став директор лікарні швидкої допомоги волинянин Олег Самчук, а очолив кафедру кандидат медичних наук, доцент Олександр Щур.

«Навчання на кафедрі хірургії та трансплантології ФПДО міститиме велику кількість новітніх курсів. Ще раз вітаємо колектив кафедри хірургії та трансплантології факультету післядипломної освіти! Бажаємо продуктивної роботи! Адже пересадка органів має бути доступною всім українцям в усіх регіонах», – зазначили у лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus