USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Волинський драмтеатр відновлює роботу показом київської антрепризи

5 Вересня 2022 19:46
Після тривалої перерви і з дозволу військової адміністрації головний культурно-мистецький майданчик Луцька потихеньку оговтується й знову готовий приймати глядачів – ледь не останній серед обласних театрів, які після повномасштабного вторгнення брали вимушену паузу у діяльності.

Перші вистави у Волинському облмуздрамтеатрі проходитимуть із суттєвими обмеженнями: у залі дозволяється присутність обмеженої кількості публіки, а у разі повітряної тривоги захід зупинятиметься й усім глядачам необхідно буде пройти в укриття.

Першими, хто відвідає театр з гастролями, будуть народний артист України Володимир Горянський та заслужена артистка України Олеся Жураківська. Разом вони представлять виставу «Чоловік моєї дружини», що пройде 6 вересня о 18:00.

Як говорять актори, кожен нині працює на своєму фронті, завдання артистів – підтримувати бойовий дух у тилу, а частина прибутку від заходу буде спрямована на користь ЗСУ.

Квитки без жодної комісії можна придбати у касі театру або онлайн за посиланням.
«Уявіть: чоловік, власник квартири, чекає на свою дружину. У двері дзвонить гість, зовсім незнайомий чоловік, і каже, що він далекий родич дружини господаря. Такого родича дружини господаря ніхто не знає, і його це дуже бентежить. Але... Незабаром гість заявляє, що не лише далекий родич дружини господаря, а й чоловік. Інтрига закручується у вузол, який обов'язково треба розплутати...

Глядачі завжди радіють появі яскравих комедій. «Чоловік моєї дружини» – саме та комедія, яка змусить глядачів забути про все», – анонсують у театрі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus