USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Волинський бренд аромакосметики Purity: сила і магія природи*

13 Серпня 2021 10:27
Жоден синтетичний засіб не дасть такого ефекту, як натуральний, адже саме природні компоненти акумулюють у собі енергію сонця, силу вітру, свіжість дощу. І це найцінніше, що може дати природа. Тому продукція луцького бренду Purity – натуральна органічна косметика, яка дарує кожному сили природи.

Засновниця бренду – лучанка Марія Родзь. Жінка – дипломований медик, має 15 років стажу роботи в сфері охорони здоров’я. Водночас вона має диплом психолога та ароматерапевта. Розповідає: все розпочалося з хобі, коли шукала альтернативні, немедикаментозні способи покращення імунітету.

«Коли діти ще були маленькими, вони часто хворіли, тож я шукала альтернативні методи оздоровлення. Для цього почала використовувати ефірні олії, стала вивчати глибше їхні властивості та сферу застосування і на власному досвіді переконалася в дієвості ароматерапії. Діти перестали хворіти, ми стали здоровішими», – розповідає вона.
Згодом жінка почала цікавитися виготовленням натуральної косметики та сумішей ефірних олій. Так хобі переросло в нову професію. Адже використання косметики – це теж метод впливу на організм. Після нанесення на шкіру косметичні засоби всмоктуються організмом, потрапляють у кровотік і впливають на імунітет, на загальний стан здоров’я.

Назва Purity – невипадкова. З англійської це слово перекладається як «чистота». І саме цей посил – основа концепції всього бренду.

«Усе має бути натуральне, чисте, природне. Те, що дала природа, безцінне. Кожна краплина ефірної олії акумулює в собі енергію вітру і сонця, силу дощу – і все це передається людині. Жоден синтетичний засіб не дасть нам те, що може дати природа. Я як лікар переконана: як ми маємо звертати увагу на те, що їмо, так само маємо зважати на те, чим живимо наш організм через шкіру. Усе має бути природного походження. Тому я використовую лише натуральні й чисті компоненти. І саме тому вся наша продукція сертифікована й всі компоненти теж», – пояснює Марія Родзь.


У бренду є лінійка засобів догляду за шкірою, волоссям, тілом, ароматерапевтичні суміші. Частину інгредієнтів для продукції закуповують за кордоном: у США, Франції, Великобританії, адже в цих країнах надзвичайно високі вимоги до якості продукції. Адже на українському ринку 99% ефірних олій – не натуральні, тому й провокують алергічні реакції або ж просто не дають ефекту.

А частину інгредієнтів виготовляють просто тут. Наприклад, ефірну олію лаванди, яку використовують для засобів Purity, виготовлено на Волині, причому з місцевої сировини. Адже Марія Родзь також власноруч вирощує лаванду, яку згодом повністю переробляє на ефірну олію та гідролати.
«Коли я вперше зробила ефірну олію з лаванди, це було просто вау! Бо бачити процес на картинках – це одне, а коли перед тобою краплина за краплиною збирається ефірна олія в колбі – то справжня магія», – розповідає засновниця бренду про те, як це – бути дотичною до всього процесу створення ефірної олії.

Вона зізнається: дуже любить лаванду і за її запах, і за властивості. Адже ефірна олія лаванди – універсальний засіб, який має бути у кожного в аптечці. Її можна використовувати як дитячу олійку, вона має заспокійливий ефект, помічна при порізах і опіках, має противірусні властивості. Саме з лавандової олії Марія Родзь і розпочала вивчення ароматерапії. І тепер консультує клієнтів, виготовляє для них, крім косметики, ароматерапевтичні суміші, які можуть навіть слугувати як парфуми і давати терапевтичний ефект.
Під час виготовлення ефірної олії тут же й виготовляють гідролат. Причому не лише з лаванди, а й з іншої екологічної речовини. Гідролат – це концентрована суспензія в дистильованій воді, яку отримують у процесі дистиляції. Гідролат містить водорозчинні речовини, які є у рослині, та мікродози ефірної олії. Цей засіб можна використовувати для очищення й тонізування шкіри, для лікування дерматиту, псоріазу, екземи та інших шкірних хвороб, як ароматизатор тощо.

Звісно, термін зберігання натуральної косметики – менший, аніж синтетичної. Щоправда, якби не використання консервантів, вона взагалі зберігалася б лічені дні. Проте консерванти, які використовують у косметиці Purity, – максимально безпечні, дозволені для використання в натуральній косметиці й виготовлені з натуральних речовин.
Для того аби з’ясувати, який саме засіб підходить клієнтам, усіх фахово консультують менеджери, допомагають підібрати засоби відповідно до індивідуальних особливостей і типу шкіри. Водночас Марія Родзь консультує і як ароматерапевт. Не менш актуальною ароматерапія є й під час лікування коронавірусу чи постковідної реабілітації.

«Ароматерапія, до слова, добре показала себе при ковіді. У нас вся сім’я перехворіла і ми лікувалися ароматерапевтичними методами. Усю хворобу перенесли без наслідків та ускладнень, і такий досвід є в усіх ароматерапевтів у всьому світі. Адже ароматерапія має чудовий ефект при вірусних інфекціях. Якщо казати про наслідки ковіду, то в ароматерапії є методи відновлення нюху, тож і тут ці знання не зайві», – наголошує засновниця бренду Purity.
Так само ефірні олії добре допомагають при патології кістково-суглобової системи: тут виготовляють масажні суміші, завдяки яким швидше проходить реабілітація, зникає біль. Ефективна ароматерапія при гормональних порушеннях.

Марія Родзь розповідає: вона постійно вчиться, опановує нові техніки й готує нові продукти. Приміром, останнім часом популярності набув масаж обличчя зі скребком гуаша. Тож тут розробляють рецептуру олійок для масажу обличчя, які дуже ефективні разом зі скребком.
Замовити натуральну аромакосметику Purity можна на сайті, в соціальних мережах фейсбук, інстаграм. Також тут можна отримати консультацію ароматерапевта для підбору необхідної продукції. А для того, щоб допомогти гармонізувати, нормалізувати психоемоційний стан та покращити самопочуття й здоров’я, тут можна замовити персональні коригувальні аромапарфуми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus