USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

Волинський боєць Панчус б'ється за країну та кохану дружину

9 Березня 2023 20:05
Впродовж року після широкомасштабного вторгнення Луцький батальйон Волинської бригади тероборони посилено готувався до безпосередньої участі у бойових діях, разом з іншими підрозділами бригади здійснюючи прикриття державного кордону України з рб. Нині ж бійці батальйону успішно виконують бойові завдання на сході нашої держави – на одній із найгарячіших ділянок фронту.

У бригаді готують серію матеріалів з позицій луцьких тероборонівців. Починають же з портретної замальовки про солдата Олександра, на псевдо «Панчус» (ще дошкільням Сашко одержав прізвисько на честь вірного побратима Дона Кіхота – Санчо Панси).

Чоловік мав «бронь» на випадок мобілізації (за займаною посадою не підлягав призову) – проте вже 24 лютого 2022 року прийшов до військкомату добровольцем. А 14 жовтня – на Покрову – боєць одружився.

Тож «Панчус» точно знає, за кого б’ється – за кохану дружину, за майбутніх нащадків, за рідну Україну!

«Бойовий дух особового складу на належному рівні. Ми знаємо що робити і вміємо це робити. Нам усім потрібна Перемога – і ми будемо за неї боротися!» – впевнено каже Олександр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus