USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

Волинським волонтерам вручили подяки

5 Грудня 2022 14:12
5 грудня у світі та в Україні зокрема відзначають День волонтера. З цієї нагоди у Волинській ОВА привітали та відзначили волинських волонтерів.

Найбільшу залу владної будівлі заповнили понад пів сотні волонтерів, а також засновників та очільників майже 30 благодійних фондів, громадських рухів та релігійних організацій. Волонтерський рух об’єднав людей різного віку та професій. За покликом серця, без очікування винагороди вони допомагають збройним силам, теробороні, ветеранам, внутрішньо переміщеним особам, піклуються про дітей і соціально вразливі верстви населення, а ще тварин.

Читати ще: «На війну легше їздити, ніж у Європу», – лучанин Сергій Балицький про вісім років волонтерства та 300 поїздок на фронт. Інтерв’ю

«Нового значення і сенсу волонтерство в нашій країні набуло у 2014 році після збройної російської агресії. І сьогодні кожен з вас – посол доброї волі між українським народом і військом. Ви робите неймовірне і неможливе. І не тільки в тилу, а й на передовій, доправляючи найнеобхідніше на лінію фронту. Захоплююся вами, дякую і низько вклоняюся. Війна триває, а отже у нас з вами ще багато роботи. Тож бажаю терпіння, наснаги і перемоги. Слава Україні! Слава волинським волонтерам!» – звернувся до присутніх від імені депутатського корпусу Волиньради її очільник Григорій Недопад.

З нагоди міжнародного Дня волонтера керівники області також вручили подяки та грамоти обласної ради і ОВА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus