USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Волинським військовим передали квадроцикл для поранених та позашляховик

4 Вересня 2023 09:49
Лісівники передали воїнам 14-ої бригади квадроцикл та аптечки, а також передали від закордонних колег позашляховик та радіостанції для 100-ї бригади ТрО.

Про це повідомили у Поліському лісовому офісі.

Квадроцикл із вмонтованими ношами для транспортування поранених, медичні аптечки для надання професійної допомоги військовими медиками, сумка, наповнена перевʼязувальними матеріалами та різними лікарськими засобами, де в переліку – бандажі для фіксації кінцівок у випадку поранення, – такими були першочергові потреби 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

«Саме це у вихідні лісівники-волонтери вже доставили на передову. Закупили всі матеріали за сприяння Благодійна організація «Благодійний Фонд ПОЛІСЬКИЙ ЛІСІВНИК».

Крім того, передали позашляховик від колег із Латвії.

Ще одні латвійські партнери, які разом із лісівниками відвідали наших захисників на передовій, привезли в подарунок радіостанції для 100 Окремої Бригади Територіальної Оборони. «Те, що реально рятує життя», - оцінили бійці доставлену допомогу», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus