USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Волинським рятувальникам придбають обладнання для роботи з вибухонебезпечними предметами

4 Листопада 2022 22:02
Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області оголосив тендер на придбання трьох телескопічних маніпуляторів.

Торги тривають на сайті Prozorro. Пропозиції від учасників прийматимуть до 5 листопада. Аукціон заплановано на 7 листопада.

Ідеться про закупівлю маніпуляторів середнього класу (CSL 450), призначених для роботи з підозрілими об’єктами, саморобними вибуховими пристроями та невеликими нерозірваними боєприпасами. Його можна використовувати тримаючи руками, з плечовим ременем або з модулем на колесах для підйому важких предметів.

До повного комплекту маніпулятора мають входити штанга з вуглецевого волокна довжиною п’ять метрів, модуль захвату, оснащений мініатюрною камерою зі світлодіодним підсвічуванням, контролер, монітор, акумуляторний модуль, плечовий ремінь, модуль на колесах і транзитний кейс.

Обладнання мають поставити волинським рятувальникам до 30 листопада 2022 року.

Читати ще: Як на Волині рятувальники ліквідують наслідки ворожих обстрілів. Фото

Нагадаємо, волинські рятувальники від початку деокупації окремих регіонів України розміновують звільнені території.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus