USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Волинських будівельників привітали з професійним святом

Сьогодні 16:14
Сьогодні заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк привітала будівельників з нагоди професійного свята, яке відзначатимуть у неділю, 11 серпня.

Про це повідомили в Луцькій міській раді.

Вона відзначила, що будівельники є невід'ємною частиною життєдіяльності міста, адже саме їхні зусилля дозволяють створювати нові житлові та комерційні простори, які визначають його вигляд і функціональність.

«Сьогодні ми святкуємо не просто професійне свято, а визнаємо ваші зусилля в тому, щоб наша громада була доступною, красивою, давала широкі можливості для людей, які влаштовують тут своє життя. Під час війни непросто організовувати робочий процес, адже багато ваших працівників захищають Україну на фронті. Окрім цього, є чимало інших викликів часу. Проте вам вдається це робити на високому рівні. Житло, збудоване вашими руками, є зручним, функціональним та має попит. Бажаю вам міцного здоров’я, нехай якнайкраще складаються обставини для комфортного життя, особистих здобутків, та перемоги нашій Україні», – підкреслила Ірина Чебелюк у своїй промові.
Читати ще: Волинь – серед економічно стійких регіонів завдяки будівництву житла

З нагоди свята Ірина Чебелюк вручила почесні грамоти та подяки найкращим працівникам і колективам.
Напередодні Дня будівельника відбулася й зустріч голови обласної ради Григорія Недопада з представниками будівельної галузі краю.

Попри переддень свята, аудієнція була робочою, її учасники обговорили проблеми та перспективи розвитку цього сектору економіки, облаштування фортифікаційних споруд у прикордонні області та будівництво житла для волинян.
Григорій Недопад подякував представникам будівельної галузі за професійну та результативну працю навіть в умовах воєнного стану та підкреслив, що в області працює потужний будівельний сектор.

«Ви не лише забезпечуєте житлом волинян, а й неабияк допомагаєте в обороноздатності. Ваші спеціалісти залучені до зведення та укріплення оборонних рубежів, ви постачаєте необхідні будівельні матеріали, завжди з готовністю відгукуєтесь на запити наших військових та активно підтримуєте Збройні сили України», – зазначив голова Волиньради.
Він також відзначив колективи найкращих волинських будівельних компаній пам’ятними гравертонами. Відзнаки отримали ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536», ТОВ «Волиньекобуд», ПП БК «Інвестор», ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат», ТзОВ «Холдингова компанія «Єврохолдинг», ТОВ «Текма-Домус», ТОВ «Фінанс Інвест Трейдінг», ТзОВ «Житлобуд-2», ТОВ «Орбітабуд», ПП «Торгбуд-сервіс».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus