USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Волинському прикордоннику, якого викрили на хабарі, повідомили про підозру

12 Березня 2021 13:37
Служба безпеки України викрила посадовця одного з відділів Луцького прикордонного загону на організації схеми контрабандного переправлення іноземних цигарок.

За попередніми даними досудового розслідування, прикордонник намагався налагодити механізм одержання хабарів від місцевих контрабандистів. За неправомірну вигоду він «гарантував» ділкам сприяння у переміщенні тютюнових виробів через держкордон поза встановленими пунктами пропуску, інформує пресслужба СБУ у Волинській області.

Правоохоронці затримали посадовця під час отримання всієї суми хабара за безперешкодне переправлення цигарок через державний кордон.

Прикордоннику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення. Перевіряється причетність інших осіб до протиправної діяльності.

Блокування корупційного механізму проводилось спільно з підрозділом внутрішньої безпеки Дежприкордонслужби, зі слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львів, та за процесуального керівництва військової прокуратури Луцького гарнізону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Скоро Показати IP 12 Березня 2021 15:35
Скоро вибачатись перед ним будуть, і втихаря понеовлять на посаді.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus