USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Волинські владці оглянули приміщення колишнього ФАПу, який віддадуть родині фельдшерки

28 Серпня 2021 13:53
Колишній ФАП у селі Зелене Луцького району, який передадуть під житло родині місцевої фельдшерки Оксани Кухарук, приїхали оглянути народний депутат Вячеслав Рубльов, голова Луцької районної ради Олександр Омельчук, радник голови, депутат обласної ради Юрій Ройко та голова Городищенської громади Світлана Соколюк.

Про це інформують на сайті Луцької райради.

Будинок у 120 квадратів разом з підсобними приміщеннями після оформлення усіх документів стане родинним обійстя Кухаруків.

Нагадаємо, Луцька районна рада спільно з народним депутатом Вячеславом Рубльовим, Волинською обласною радою, Городищенською громадою ініціювали передачу 7 приміщень колишніх ФАПів під житло для вчителів, медиків, правоохоронців, соціально незахищених верств населення.

«Це колишнє приміщення ФАПу, яке розташоване у прекрасному місці, біля лісу, з чудовими сусідами. Луцька районна рада не чекає, поки кваліфіковані працівники поїдуть за кордон, ми працюємо на випередження і щоб втримати їх - надаємо житло», - розповів голова Луцької районної ради Олександр Омельчук.
Оксана Кухарук розповіла, що лише днями дізналася про такий подарунок. Вона 24 роки працює фельдшером, 22 з яких пропрацювала саме у приміщенні, яке їй дісталося як житло.
«Я щиро вдячна! Емоції переповнюють, бо я зовсім не очікувала такого. Маю двоє дітей та онуків - всі живуть зі мною в одній хаті, а тепер з отриманням цього будинку не будемо вже тіснитися», - сказала новоспечена власниця будинку Оксана Кухарук.

Народний депутат Вячеслав Рубльов переконаний, що ініціатива Луцької районної ради - взірець для громад та усієї України.

«Передаючи приміщення ФАПів, які стояли пусткою роками, по-перше, їх зберігають, по-друге, закривається соціальний аспект. Я підтримую наміри Луцької районної ради, Городищенської громади передавати житло спеціалістам, які його потребують. Це в Україні перший випадок надання житла», - зауважив Вячеслав Рубльов.
Голова Городищенської громади Світлана Соколюк розповіла, що у них на балансі є ще 6 закинутих приміщень ФАПів, які можна облаштувати під житло і які чекають на нових власників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus