USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.55
  • PLN 10.35 10.50

Волинські вчені отримають премії та стипендії

16 Березня 2023 18:14
У Волинській обласній раді визначили тих, хто отримає Премію за заслуги у сфері науки та стипендію Волинської обласної ради для молодих вчених.

Про це стало відомо 16 березня під час сесії Волинської обласної ради. Депутати розглянули проєкти рішення про обласну Премію за заслуги у сфері науки та про стипендію Волинської обласної ради для молодих вчених.

Вирішено відзначити у 2023 році обласною Премією за заслуги у сфері науки:

- Мирончук Галину Леонідівну – директора навчально-наукового фізико-технологічного інституту, доктора фізико-математичних наук, професора кафедри експериментальної фізики, інформаційних та освітніх технологій Волинського національного університету імені Лесі Українки;

- Ягелюк Світлану Володимирівну – доктора технічних наук, професора кафедри товарознавства та експертизи в митній справі Луцького національного технічного університету.

Вони отримають грошову винагороду в розмірі чотирьох мінімальних заробітних плат кожному.

Натомість стипендії Волинської обласної ради для молодих вчених у 2023 році призначено:

- Коломечюку Владиславу Вікторовичу – начальнику відділу міжнародних зв’язків Волинського національного університету імені Лесі Українки;

- Ткачук Валентині Віталіївні – доктору технічних наук, декану факультету митної справи, матеріалів та технологій, професору кафедри товарознавства та експертизи в митній справі Луцького національного технічного університету.

Їм виплатять грошову винагороду в розмірі двадцяти тисяч гривень кожному.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus