USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Волинські театрали вшанували пам'ять жертв авіаудару по драмтеатру в Маріуполі

16 Березня 2024 13:48
16 березня 2024 року до другої річниці пам'яті жертв російського авіаудару по драматичному театру в Маріуполі представники волинських театрів влаштували мирну акцію.

Як повідомили в обласному департаменті культури, молоді та спорту, Волинський обласний театр ляльок і актори Волинського академічного облмуздрамтеатру імені Тараса Шевченка підготували відеороботи, передає Суспільне.

«Наші серця разом з Маріупольським драмтеатром. Нехай теплі спогади про театр і людей, які втратили життя, будуть силою для рідних та близьких. Нехай спокій та мир огорне їхню спільноту, а мистецтво буде джерелом зцілення та надії», – написали на сторінці облмуздрамтеатру.
Актори підготували відео, на якому зачитали спогади тих, хто вижив під час російського авіаудару по драмтеатру.

Під час мирної акції біля приміщення Волинського академічного обласного театру ляльок театрали намалювали напис «ДІТИ» і записали відеоспогад про російський авіаудар у Маріуполі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus