USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.45 10.62

Волинські та польські медики реалізовують спільний проєкт зі створення транскордонних центрів профоглядів

Сьогодні 19:52
Делегація Волинського обласного територіального медичного об’єднання захисту материнства і дитинства на чолі з генеральною директоркою Іриною Горавською перебуває з робочим візитом у Любліні (Республіка Польща) щодо реалізації проєкту транскордонної співпраці «Створення транскордонних центрів профілактичних оглядів у Люблінській та Волинській областях». Проєкт фінансують із коштів Програми Interreg NEXT Польща – Україна 2021-2027.

Про це повідомили в медзакладі.

Під час візиту підписано угоду про співпрацю та реалізацію проєкту із польською стороною, відбулася зустріч із маршалком Люблінського воєводства Ярославом Ставярським. Також делегація відвідала Воєводський центр медицини праці, Центр профілактики та лікування у Любліні.
Читати ще: Волинська обласна лікарня отримає грант на створення сучасного стерилізаційного відділення

У межах проєкту на базі Волинського медоб’єднання захисту материнства і дитинства буде створено Центр профілактичних та консультативних досліджень. На площах дитячої поліклініки та жіночої консультації передбачено реконструювати та модернізувати кабінети для потреб центру, що дасть можливість впровадити профілактичні програми із запобігання захворюваності жінок на рак грудей, матки та шийки матки, а також посилити профілактику захворювань опорно-рухового апарату в дітей.
Загальний кошторис проєкту для української сторони становить 833 тисячі євро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus