USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Волинські спортсмени вибороли нагороди на ІІІ літній Гімназіаді України з боротьби вільної

2 Липня 2021 23:10
Із 28 червня по 1 липня 2021 року у м. Хмельницькому відбулась ІІІ літня Гімназіада України з боротьби вільної. У заході взяли участь 558 учнів закладів загальної середньої освіти 2004-2005 і 2006-2007 років народження з 21 області та м. Києва.

Про це повідомляє Волинське обласне відділення (філія) КФВС МОН України.

Збірну команду Волинської області представляли юнаки і дівчата з Дубівської сільської, Любешівської, Ратнівської, Іваничівської селищних, Володимир-Волинської та Ковельської міських територіальних громад.

За підсумками змістовної і напруженої боротьби срібні медалі вибороли Надія Шворак (Ковельська міська територіальна громада) та Іван Лукяненко (Іваничівська селищна територіальна громада), четверте і п’яте місця посіли ковельчанка Іванна Буяджи, Софія Поремчук (Дубівська сільська територіальна громада), Олександра Симчук (Володимир-Волинська міська територіальна громада), Анастасія Русило і Анатолій Поліщук (Любешівська селищна територіальна громада).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus