USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Волинські спортсмени вибороли медалі на Чемпіонаті світу з греплінгу

29 Серпня 2023 22:06
П’ятеро спортсменів з Волині брали участь у Чемпіонаті світу з греплінгу. Двоє з них вибороли «срібні» нагороди, ще один – «бронзову». Нині спортсмени повернулися додому та відпочивають від тренувань.

Волиняни вперше брали участь у Чемпіонаті світу з греплінгу, який тривав у Польщі з 21 по 24 серпня у Польщі, розповів Суспільному тренер Михайло Савчук.

«Цього рокунаціональна збірна поменшала у складі дорослих, бо велика кількість борців, як і з нашого клубу, – не змогли взяти участь у чемпіонаті, адже вони боронять Україну і багато з них зараз на фронті», – каже Михайло Савчук.
Розповідає: у молодіжну збірну відібралися шість волинян, один через травму не поїхав на змагання. Волинь представляли: Дмитро Петріщев, Захар Гончарук, Іван Поремчук, Максим Торчило та Дмитро Борисков.
Два «срібла» для Волині здобули лучани Дмитро Петріщев, який змагався у ваговій категорії 63 кілограми, та Захар Гончарук у ваговій категорія 85 кілограми.

Дмитру Петріщеву 16 років, він змагався у категорії U17. Спортом хлопець займається із шести років.
Захар Гончарук та Дмитро Петріщев

Призер Чемпіонату світу з грепплінгу Захар Гончарук також змагався у категорії U17. Боровся з шістьома спортсменами. Каже: слабких суперників на Чемпіонаті світу немає, там дуже високий рівень.
Спортсмен Дмитро Борисков

«Я допустив одну помилку, але на рівні Чемпіонату світу помилок не пробачають і приїхав додому без медалі», – розповідає спортсмен Дмитро Борисков. З його слів, він мрія взяти участь у чемпіонаті такого рівня.
Максим Торчило

Волинянин Максим Торчило не виборов медаль на Чемпіонаті світу з грепплінгу, програв по балах іспанцю. Каже, що буде працювати над своїми помилками, адже після перепочинку готуватиметься разом з іншими спортсменами до європейських змагань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus