USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Волинські сапери відправилися розміновувати Донеччину

9 Травня 2023 15:20
Волинські сапери вирушили на Донеччину, аби замінити своїх колег, які працюють там з 1 березня.

Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС у Волинській області.

9 травня чергова група волинських піротехніків вирушила на схід нашої держави. Сапери працюватимуть на територіях, де велися активні бойові дії, й замінять у роботі своїх колег-волинян, які працюють на Донеччині з 1 березня.

Колеги-рятувальники побажали їм безпечної праці, успішно виконати всі поставлені завдання, аби очистити нашу землю від вибухонебезпечних предметів у рамках гуманітарної місії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Іван Показати IP 9 Травня 2023 19:08
Щасливо вам, хлоп‘ята. Хай Бог вас береже. І завжди пам‘ятайте, що люди вашої професії помиляються лише один раз в житті.
До Івана Показати IP 9 Травня 2023 20:40
Ні двічі перший при виборі військово обпікової спеціальності
Іван до До Івана Показати IP 10 Травня 2023 05:53
По-перше, ви цілком безграмотний: в короткому реченні ви допустили безліч елементарних граматичних помилок. Без розділових знаків. Тобто, вам важко сформулювати просту думку. Це свідчить про рівень вашої свідомості чи її відсутності. З іншої сторони, ця військова спеціальність вкрай необхідна. А у вас який фах? Кухар, кондитер, чи ковбасу начиняєте? Ці спеціальності відносно безпечні. Можна не відповідати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus