USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Волинські рятувальники з медиками тренувалися рятувати людей з водойм

2 Серпня 2023 09:32
Волинські та рівненські рятувальники провели спільні навчання з пошуку та рятування людей на водних об’єктах.

Про це повідомили у Волинській ОВА.

«Сьогодні разом із начальником Рівненської ОВА Віталієм Ковалем долучилися до спільних навчань волинських та рівненських підрозділів ДСНС з пошуку та рятування людей на водних об’єктах, що пройшли на Хрінницькому водосховищі», – повідомив начальник ОВА Юрій Погуляйко.

Фахівці підрозділів ДСНС обох областей відпрацювали сценарії з’їзду у воду легкового автомобіля, який перевозив мастило; перекидання у воду надувних човнів з людьми; перекидання катамарану із пасажирами та порятунок відпочивальника, якого віднесло від берега на матраці.

У ході навчання рятувальники залучали спеціальну та аварійно-рятувальну техніку, яку надало ГУ ДСНС Волині. Також в навчаннях брали участь 10 представників особового складу та служба медицини катастроф.

Начальник Волинської ОВА відзначив злагоджену та ефективну роботу усіх структур. «Рятувальники показали високий рівень підготовки і вміння швидко адаптуватись під ситуацію», – сказав Юрій Погуляйко.

Загалом у навчаннях взяли участь 100 рятувальників і водолазів та 45 одиниць автомобільної, інженерної, спеціальної техніки, плавзасобів і засобів подолання перешкод.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus