USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Волинські рятувальники передали колегам на Харківщину кілька тонн гуманітарної допомоги та чудотворну ікону

14 Травня 2022 17:54
Для підтримки рятувальників Головного управління ДСНС України у Харківській області співробітники служби 101 Волині відправили спеціальну вантажівку з допомогою.

З-поміж іншого, автомобіль завантажили пожежно-технічним обладнанням, яке потрібне для проведення аварійно-рятувальних робіт, а за допомоги небайдужих громадян, волонтерських, громадських організацій і підприємців туди додали чимало продуктів харчування, засобів гігієни, медикаментів, засобів захисту тощо – всього майже вісім тонн, повідомляють на сторінці волинських рятувальників у фейсбуці.
Митрополит Михаїл передав для харківських рятувальників ікону Покрови Пресвятої Богородиці, аби вона оберігала їх у нелегкій праці на благо людей, додавала їм сили і впевненості у Перемозі.
За дорученням Владики ікону Богородиці начальнику ГУ ДСНС області Володимиру Грушовінчуку передав віце-канцлер обласної єпархії ПЦУ отець Олександр Безкоровайний, а головний рятувальник Волині доправив її разом з гуманітарним вантажем колегам у Харків.

Ще один подарунок для керівника пресслужби харківських рятувальників Євгена Василенка передала учениця Луцької школи №24 Маринка Королюк. Дівчинка вишила бісером образ Святого Миколая Чудотворця, покровителя міста Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сергій Показати IP 14 Травня 2022 20:51
краще б Михаїл передав щось земне, свій мерседес рятувальникам, а сам молився б біля ікони

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus