USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Волинські рятувальники отримали вогнегасники та спецодяг від благодійників

1 Квітня 2024 21:25
Голова Волинської обласної ради Григорій Недопад у співпраці із керівницею благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» Людмилою Лонюк передали для потреб аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Волинській області вогнегасники та спецодяг.

Про це повідомляє пресслужба обласної ради.

Цей гуманітарний вантаж надійшов від Норвезької організації «Діти з України», які мають тісну співпрацю із Волинським благодійним фондом «Дитяча місія. Україна».

«Усе це неодмінно стане у нагоді для укомплектування аварійно-рятувальних місій. Вогнегасники нам потрібні завжди, адже – це свого роду розхідники, яких багато не буває», – зауважив керівник підрозділу Віктор Абрамчук.
Перший заступник начальника ГУ ДСНС України в області Сергій Демидюк додав, що надана допомога знадобиться і піротехнічним підрозділам, які готуються до виїзду на розмінування територій у Харківській, Херсонській та Запорізькій областях.

Голова обласної ради Григорій Недопад висловив вдячність керівниці благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» Людмилі Лонюк за багаторічну та плідну співпрацю. «Скандинавська місія є нашим надійним партнером, а з початком великої війни в Україні ця взаємодія посилилася та стала ще більш ефективною. Усі наші запити, які стосуються підтримки сил оборони, вразливих верств громадян чи дітей, були почуті. Обсяг уже наданої гуманітарної допомоги дуже великий. І розраховую, що наше партнерство триватиме й надалі», – наголосив він.
Читати ще: Терцентр Луцької громади отримав спецавтомобіль від скандинавських благодійників

Представники благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» також з’ясували інші нагальні потреби волинських надзвичайників та обговорили майбутню співпрацю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus