USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Волинські рятувальники отримали гуманітарну допомогу з Німеччини

Сьогодні 19:39
Благодійники з Німеччини передали на Волинь пожежне спорядження та обладнання для потреб рятувальників.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС.

Завдяки волонтерам рятувальники отримали пожежні каски й пояси, сокири й евакуаційні стропи для потерпілих. Крім того, передане медичне обладнання, зокрема медичні ноші й костюми.

Отримана допомога спрямована до 4 Державного пожежно-рятувального загону та медичної частини ГУ ДСНС області.

Читати ще: На світанку на Камінь-Каширщині рятували від вогню житловий будинок

Окрім того, сьогодні митрополит Луцький і Волинський Михаїл освятив пожежний автомобіль для пожежної команди Жидичинського монастиря, подарований п. Генріхом Баннером, який очолює німецьку благодійну організацію «Україна. Допомога. Брайштайд».

Участь у заході взяв начальник Луцького районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області Руслан Безека. Він привітав команду з новим надбанням та побажав їм «сухих рукавів». Окрім того, він наголосив, що ця команда на своєму рахунку має чимало виїздів на гасіння пожеж та показала рівень роботи у ліквідації надзвичайних ситуацій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus