USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Волинські поліцейські знайшли чоловіка, який викрав 6-річного сина

11 Лютого 2022 15:57
Волинські правоохоронці знайшли батька, який без відома матері забрав сина. З хлопчиком усе добре, протиправних дій щодо нього не чинили.

Батька з сином поліцейські оголосили в розшук кілька днів тому, відомості було внесено до ЄРДР за ч. 2 ст. 146 КК України, інформує поліція Волині.

Згодом їх місце перебування встановили, поліцейські спілкувались з чоловіком, переконували його повернути дитину, відповідно до ухвали суду.

Кваліфіковані дії співробітників поліції карного розшуку та Ківерців посприяли тому, що громадянин погодився передати сина, не чинячи супротиву.

Сьогодні поліцейські з матір’ю забрали хлопчика, нині він перебуває з нею вдома.

Жінка висловила вдячність правоохоронцям за злагоджену роботу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Дідо Показати IP 11 Лютого 2022 16:47
На права батька в цій країні всім чхати, плати аліменти і дитину не побачиш якщо колишня не дозволить, прав ніяких. Судді жінки стають на бік жінок, контролю над аліментами чоловік не має, питання чи гроші йдуть на дитину чи матусю нікого не цікавить.
К до Дідо Показати IP 11 Лютого 2022 17:25
В чому проблема займатись своїми дітьми, а не робити байстрюків по світу? Якби хотів, пішов би в суд і добився спільної опіки, а так лише все, на що здатний - вкрасти. Ідіот, одним словом Судді стають на бік жінок? Розумний, відкрий статистику і зрозумієш, що це чьос.
Анонім до Дідо Показати IP 11 Лютого 2022 18:14
Права батька і матері однакові!!!Якщо колишня не дозволяє бачитись з дитиною,то йдеш по організаціям,які цими питаннями займаються,або до суду і все вирішується,але якщо глянути на тебе і пропадає довіра в суддів,то вже ніхто не винний.
Олесь до Дідо Показати IP 11 Лютого 2022 19:15
Дуже багато останнім часом дали прав жінкам , дуже часто жінки в неадекваті роблять дуже страшні речі ... ну то ж знала ця жінка що дитину взяв кровний батько , ну невтримае ні один батько сина в 6 років якщо йому буде зле з ним ....сам заручник такої ж ситуації ...а жінці треба вже бігти в поліцію і заяву писати .....пришалепкувате матя . Чого всі добиваються права жінки і ніхто ніодин права чоловіка . Як це так з дитини робити придмет вимагання грошей з чоловіка , може порівну хай живе в батька і в матері, одіти вбути і нагодувати то не проблема а ні ще хочу грошей ...куди ті гроші йдуть ніхто звітність нетримае і багато мам таких живуть і далі за рахунок чоловіків і прекрасно приводять свое дозвілля . Повторюся сам заручник такої ситуації , обеспечую чим можу дитину бо це моя дитина теж , і за садочок і вдягтися але приходжу до бувшої жінки і постійно чую одне дай грошей , хоча й працюе і заробляе . Я непитаю де і куди вона тратить бо офіційно неплачу елименти але якби платив то вона би в дупі сиділа з тими копійками .. я того нехочу але жіночу наглість треба щоб держава теж контролювала а не тільки батьків принижувала . Я думаю той чоловік теж любить свого сина і поганого йому неробив а от прада на стороні жінки і нічого неможливо зробити . Не всі ж пияки і задираки ....жінки теж неподарунки з рожевими стрічками .... в сімейному праві наша держава мае величезні непонятки а поліція інколи виступае як карна судова бригада на те немаючи повноважень .
Дідо до Олесь Показати IP 11 Лютого 2022 22:59
Не плати офіційно, за 10 років вона скаже що ти не копійки їй не заплатив і будеш платити за 10 років.
Маша до Дідо Показати IP 11 Лютого 2022 20:26
Не рюмсай, чоловіче, не веди себе як жінка. В тебе позиція невдахи, подумай, краще, що ти можеш у собі змінити, в цьому житті?!
Дідо до Маша Показати IP 11 Лютого 2022 23:00
Сказала та що живе на аліменти.
Маша до Дідо Показати IP 12 Лютого 2022 07:26
в мене взагалі нема дітей, олень-психолог. Займись собою, невдаха
Дідо до Маша Показати IP 12 Лютого 2022 14:34
Олень це твій майбутній чоловік.
Дідо до Маша Показати IP 12 Лютого 2022 14:37
Хочеш прав як у чоловіка? Йди добийся щоб тобі пенсію давали тоді коли й чоловікам.
Маша до Дідо Показати IP 12 Лютого 2022 18:34
які тобі права, хамло старе
Вася Показати IP 11 Лютого 2022 17:04
Скоро сезон весіль, хто бажає взяти участь у акції "оформи шлюб за добу - забезпеч себе гемором на двадцять років"? О, бачу ліс рук, молодці оленятка. Ставайте но в чергу, не щтовхайтесь - цього добра на всіх вистачить))
ОДІН. Показати IP 11 Лютого 2022 19:46
А ЧОМУ МАМА МОРДУ ХОВАЄ?
Андерсон Показати IP 11 Лютого 2022 20:27
Татові лящів надавали?!
Хм Показати IP 12 Лютого 2022 09:28
Порозплакувались. Зробив дитину, покинув з матір'ю, то плати, а ні забирай і сам гляди, а матір подай на аліменти, може з того забагатієш. Перш ніж розводитись двом дорослим людям треба зрозуміти, що дитині потрібні обоє батьків і вести себе відповідно. А то Маша думає, що колишній має забезпечувати і її, а батяша думає, що 2000 гривень то великі гроші. Якщо ви обоє не маєте мізків, щоб зберегти сім'ю, то хоча наберіться розуму у відносинах після розлучення, щоб дитина від вас нерозумних меньше страждала. В першу чергу треба думати за дітей, а не за власні "хотєлкі".
Андрій Показати IP 12 Лютого 2022 19:31
У нас країна тотальної дискримінації чоловіків, яким би ти не був хорошим батьком для своєї дитини, ти —ніхто для тих чиновників з опіки та суддів, які завжди стоять на стороні бабів, саме бабів а не жінок, бо нормальна жінка ніколи не буде маніпулювати дитиною заради своїх егоїстичних хотєлок
Невідомий Показати IP 14 Лютого 2022 03:03
Не вияснивши правди роздуваєте брехню!!!! Батько сам звернувся до поліції, щоб мирно вийти з ситуації. А мамаші,наплювати яка була б реакція дитини,коли до будинку вривається 20 чоловік і заберають дитину?????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus