USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Волинські поліцейські знайшли 7 злочинців, одного з них розшукував Інтерпол

12 Травня 2021 16:58
За десять днів оперативники розшукали сім злочинців та встановили місцезнаходження безвісти зниклого чоловіка. Усіх розшукуваних зловмисників затримали. Один із них був оголошений у міжнародний розшук каналами Інтерполу.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Найбільше, 4 правопорушники, знайшли співробітники Ковельського районного управління поліції. Ще двох розшукали луцькі оперативники та одного – співробітники поліції Нововолинська.

Затримані підозрюються у вчиненні різних кримінальних правопорушень, зокрема, розбою, грабежу, незаконного заволодіння транспортним засобом, шахрайства тощо та переховувалися від органів досудового розслідування і суду.

Наприклад, любомльські оперативники встановили місцезнаходження та затримали 31-річного чоловіка, який розшукувався Інтерполом, за підозрою у вчиненні хуліганства та незаконного заволодіння транспортним засобом, а у Нововолинську – чоловіка, який перебував у розшуку за вчинення розбою і грабежу.

Окрім цього, з початку травня правоохоронці оголосили у розшук дві особи та встановили місцезнаходження безвісти зниклого чоловіка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 12 Травня 2021 19:12
Для чого показувати розмиті фото

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus