USD 41.20 41.55
  • USD 41.20 41.55
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.40 10.60

Волинські платники податків сплатили до бюджету вже понад 3 мільярди гривень

12 Червня 2024 06:44
Платники податків Волині впродовж січня-травня 2024 року спрямували до загального фонду держбюджету 3 мільярди 393 мільйони гривень платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Це на 25,3 відсотка, або на 684,8 мільйона гривень більше минулорічних надходжень за аналогічний період, інформує пресслужба ДПС у Волинській області.

Ефективний податковий супровід та сучасні інформаційно-аналітичні рішення для своєчасного запобігання ризикам несплати – основні передумови для стабільних бюджетних надходжень, – констатують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Читати ще: З початку року на Волині сплачено понад мільйон гривень туристичного збору

«Активна протидія ДПС спробам окремих компаній мінімізувати сплату податків шляхом укладання фіктивних угод з фірмами із сумнівною діловою репутацією відповідає інтересам соціально відповідального бізнесу та суспільства в цілому. Запобігаючи бюджетним втратам, податкова служба створює рівні конкурентні умови для реального сектору економіки, який наповнює бюджет», – коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Саме чесною сплатою податків створюється фінансова основа для протидії загарбникові. Сплачуючи податки, кожен робить вагому інвестицію у майбутню перемогу над ворогом, – нагадують у податковій службі та пропонують взаємодіяти з ДПС дистанційно.

Про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки податківцями звітів і строки подання звітності, інформацію щодо сплати податків і податкового боргу можна дізнатися через Електронний кабінет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
патрон Показати IP 12 Червня 2024 06:48
буде що дерибанити слугам

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus