USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.55
  • PLN 10.30 10.55

Волинські підприємства стали учасниками кампанії «Зроблено в Україні»

11 Липня 2024 21:00
Всеукраїнська кампанія «Зроблено в Україні» на підтримку українського виробництва набирає обертів. Адже купувати українську продукцію – означає стимулювати свою, а не чужу економіку.

На цьому акцентують у Волинській ОВА.

«Як очільнику області мені особливо приємно повідомити, що волинські підприємства відзначені на державному рівні та стали активними учасниками президентської кампанії «Зроблено в Україні», – повідомив начальник ОВА Юрій Погуляйко.

Кампанія «Зроблено в Україні» покликана привернути увагу українців до своїх виробників і спонукати більше купувати продукцію українського виробництва. А також відкривати нові власні підприємства, щоб посилювати економіку країни.

Як розповів очільник області, підприємства Волині працюють попри війну, забезпечуючи підтримкою та роботою своїх постійних і нових працівників, адже розуміють, що люди – їхня основна цінність.

Читати ще: Зроблено в Україні: на Волині відкриють перший офіс платформи

«Ми повинні втримати тих, хто тут є, щоб вони не поїхали – це найголовніше завдання», – переконаний голова ради директорів ПрАТ «Едельвіка» Юрій Переходько.

Водночас працівники підприємства бачать свій внесок у допомогу Збройним силам – фінансовий і практичний, коли виробництво перекваліфікувалось під пошиття одягу та спорядження українським військовим.

Читати ще: На Волині планують відкрити 4 офіси платформи Зроблено_в_Україні

Волинський бізнес свідомий того, в який реаліях доводиться жити країні та області зокрема.

«Ми готові забезпечити робочими місцями людей, які отримали поранення, і тих, хто має інвалідність», – наголошує Сергій Михалюк, директор виробництва ТОВ «Татрафан».

10% працівників трудового колективу «Татрафан» перебувають нині в лавах Збройних сил, кожному з них підприємство виплачує матеріальну допомогу та дякує за безпеку і можливість працювати.

Як зазначають в ОВА, до 40% від вартості продукції саме українського виробництва повертається в бюджет країни у вигляді зарплат, податків і платежів у пенсійний фонд. Ці ж податки підтримують Сили безпеки й оборони України під час війни.

Завдяки кому це стало можливим? Завдяки кожному, хто віддав перевагу продукції українського бренду. Бо, купуючи українське, ми створюємо попит і також демонструємо популярність нашого виробництва усьому світу.

«Вдячний кожному із малих та великих виробників Волинської області за вашу роботу та внесок. Залишайте у коментарях назви волинських брендів та підприємств, продукція яких варта загальної уваги», – закликав начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

Нехай те, що зроблено в Україні, стає ще більш відомим, спонукають в ОВА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus