USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Волинські патрульні затримали двох ділків із наркотичними речовинами

20 Жовтня 2023 17:48
Чи не щодня патрульні виявляють у громадян речовини, схожі на наркотичні.

Про це повідомляють у патрульній поліції Волині.

Учора, 19 жовтня, волинські поліцейські помітили чоловіка, який перебіг через проїжджу частину поза встановленим місцем. Під час спілкування із правоохоронцями він помітно нервував та уникав спілкування. Тому інспектори вирішили провести поверхневу перевірку, під час якої виявили три згортки з речовиною рослинного походження.

Ще один випадок трапився нещодавно. Під час пішого патрулювання у центральному парку міста поліцейські помітили чоловіка, який щось шукав на землі. Інспектори провели поверхневу перевірку та виявили контейнер, у якому була біла порошкоподібна речовина та пристрої для її вживання.

В обох випадках на місце події охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу для з’ясування усіх деталей.

Читати ще: Купував та збував наркотики: волинянина судитимуть вшосте

У поліції наголошують: за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту передбачена кримінальна відповідальність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus