USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Волинські нацгвардійці відзначили 30-річчя заснування

3 Червня 2024 22:11
Із 30-річницею від дня заснування керівний і особовий склад військової частини 1141 Національної гвардії України привітали голова обласної ради Григорій Недопад, народні депутати України Вячеслав Рубльов та Ірина Констанкевич, Луцький міський голова Ігор Поліщук, представники громадськості і духовенства.

Про це інформує пресслужба облради.

«На території нашої області є багато військових частин, але саме представників Національної гвардії України ми бачимо найчастіше. Вони служать у державних та урядових організаціях, охороняють об’єкти критичної інфраструктури, дипломатичні представництва, пильнують правопорядок під час різноманітних масових зібрань і найголовніше: дають відсіч російським окупантам. Тож від себе особисто та всього депутатського корпусу хочу подякувати вам за те, що ви бороните Україну від загарбників, за те, що виконуєте усі завдання в тилу та оберігаєте наш спокій», – зазначив Григорій Недопад.

Читати ще: Волинські нацгвардійці отримали безпілотники й антидронову рушницю

Також очільник Волиньради відзначив почесними грамотами чотирьох нацгвардійців.
До вітальних слів та нагородження військовослужбовців доєдналися народні депутати України. «Національна гвардія має таку назву не випадково – вона захищає національну ідентичність нашої країни та кожної української сім’ї. Тож бажаю, щоб ви ніколи не звертали з вашого шляху та завжди були на захисті національних інтересів. Ми ж вам у всьому будемо допомагати», – зазначив Вячеслав Рубльов.

Ірина Констанкевич також подякувала військовослужбовцям та передала для потреб частини квадрокоптер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus