USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

Волинські митники знайшли в аптечці контрабандні діаманти

Сьогодні 17:20
Митники у співпраці з СБУ у Волинській області викрили двох громадянок України, які намагались ввезти через «Устилуг» великі партії дорогоцінного каміння.

Про це повідомляє Державна митна служба України.

Зокрема, під час повного митного огляду автомобіля, який в’їжджав з Польщі «зеленим коридором», в аптечці було знайдено 67 подібних до діамантів камінців, ще 26 приховали у компресорі для накачування коліс. Схожі на турмалін та смарагди 6 камінців також виявлено під переднім пасажирським сидінням.
Читати ще: Переміщували безпілотником через кордон наркотики: на Волині судять членів злочинної групи

Вартість вилученого за протоколом про порушення митних правил дорогоцінного каміння буде встановлено під час провадження. Протокол склали за ознаками порушень, передбачених ч. 1 ст. 483 Митного кодексу.

Однак цілком можливо, що для Волинської митниці ця справа стане першим випадком зафіксованої товарної контрабанди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus