USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Волинські митники та СБУ тероризують бізнес?

26 Квітня 2018 17:22
Волинське підприємство "Укрліссервіс", яке експортує за кордон пиломатеріали, скаржиться на те, що його вантажівку нібито, необгрунтовано затримали на Ягодині. Директору фірми Ігорю Рашевському заявили, що ініціатором перевірки є СБУ, передає Під Прицілом з посиланням на ТРК "Аверс".

За словами керівника підприємста, вантаж вже місяць не може потрапити за місцем призначення. Він вважає, що причина зупинки його вантажу - дуже дивна. Справа втому, що на дошці, яку порізали, лишилися рештки чіпів, якими маркують стовбури, щоб можна було прослідкувати, де саме зрубали те чи інше дерево, і чи законно це зроблено.

Митники просканували залишки цих чіпів і тепер вимагають, аби підприємство пояснило, з якої колоди була вирізана та чи інша дошка.

"Лісівники" пояснюють, що це не вони ініціювали перевірку, а СБУ. Останні своєю чергою не дали відповіді, чому і з якого приводу здійснюються подібні перевірки і запропонували лиш написати їм листа з запитаннями.

Волинська митниця та СБУ вже не вперше стають фігурантами скандалів. Працівники структур працюють за корупційними схемами, перешкоджаючи роботі бізнесу, з метою отримати свою частку.

Детальніше у сюжеті ТРК "Аверс":

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
скептик Показати IP 26 Квітня 2018 18:14
як це так, що не в ту кишеню відкат пішов
Не садив то не рубай Показати IP 26 Квітня 2018 21:47
Чому ПРИВАТНЕ підприємство має назву УКРліссервіс.А порізати кругляк на дошку те не табуретку зробити.Правильно сбу робить, тільки мало.
123 Показати IP 2 Травня 2018 00:07
І*бати цих бариг дерев'яних, скоро в лісі одні пеньки залишаться, нехай європа свій дуб, бук, сосну, ялину та інші дерева використовує, а не в нашого дурного брата копує за бесцінь. А походження це ж напевно потрібно показати де колоди закупив, а вони левандосні як завжди, а в подальшому цей барига і відшкодування ПДВ забажає, то - шо експортні операції. Шишку тобі в п**у, а не дуб в європу...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus