USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.72 10.88

Волинські метальники вибороли золоті та срібні медалі на Кубку України

26 Квітня 2021 23:03
Волинські спортсмени на ІІ етапі Кубку України з метань здобули золоті та срібні медалі.

Про це Інформаційному анентству Волинські Новини повідомив Роман Черкашин.

Так, метальники молота Артем Черкашин, Олена Хамаза, Євгеній Літвін, Юлія Шатохіна, зайняли призові місця та встановили особисті рекорди на ІІ етапі Кубку України з метань. Змагання проходили 24-25 квітня у м. Камянець-Подільський.

Хамаза Олена, студентка ІІІ курсу факультету фізичної культури, спорту та здоров’я, у категорії «Молодь» встановила особистий рекорд 60 м 34 см і здобула перемогу (тренер Черкашин Р.Є.) Шатохіна Юлія з особистим рекордом 54 м 33 см у категорії «Юніори» стала срібною призеркою змагань (тренери Ясінецький В.С., Черкашин Р.Є). Літвін Євгеній став переможцем змагань у категорії «Юнаки старшого віку», метнувши молот у найкращій спробі 60 м 33 см, що також є його особистим рекордом (тренер Черкашин Р.Є). Черкашин Артем у напруженій боротьбі став срібним призером у категорії «Юнаки молодшого віку», показавши результат 52 м 17 см (тренер Черкашин Р. Є.).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus