USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Волинські дзюдоїсти привезли польські нагороди

27 Листопада 2019 14:25
Міжнародний юніорський турнір з дзюдо в польській Олесніці зібрав пів тисячі спортсменів. Вже на сьомих за ліком змаганнях майоріли прапори Чехії, Нідерландів, Люксембургу, України, Німеччини, Польща і, навіть, далекої Канади.

«Участь у Кубку Тигра – це чудова можливість для всіх молодих спортсменів зробити крок до професійного спорту. Такі турніри дуже важливі для технічного та розумового розвитку. Цікаво спостерігати за стилем іноземних дзюдоїстів, аналізувати окремі поєдинки та робити корисні висновки», – розповів організатор змагань та президент місцевих «тигрів» Міхал Замецький.

Незважаючи на значну конкуренцію, волинські спортсмени не залишилися поза медальним заліком. Наші спортсмени тричі піднімались на п'єдестал: Вадим Чернов (золото, в/к 66 кг), Станіслав Гуленков (срібло, в/к 81 кг) та Дарина Ляшук (бронза, в/к 52 кг). Ще двоє волинян – Катерина Пилипюк (в/к 48 кг) та Олег Войтов (в/к 66 кг) – зайняли п’яті місця.

«Для того, щоб виростити впевненого в собі і успішного спортсмена нам, як повітря, потрібна участь у міжнародних стартах. На рідному татамі у своєму залі не відчуєш духу великих змагань, це також допомагає виробити стресостійкість. Зараз можу сказати, що наші спортсмени не підвели. Кожна зароблена нашими спортсменами медаль – це доказ того, що волинська школа дзюдо йде правильним шляхом», – пояснив директор Федерації дзюдо Волині Віталій Терешкевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus