USD 41.15 41.47
  • USD 41.15 41.47
  • EUR 41.20 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Волинські дорожники розповіли, де не змогли почистити дороги і чому

7 Грудня 2023 22:03
Станом на 7 грудня на дорогах загального користування у Волинській області працює 90 спецмашин, але від снігу вдалося розчистити не усі автошляхи.

Як розповів у коментарі Суспільному заступник керівника обласної Служби відновлення та розвитку інфраструктури Михайло Антонян, на початку грудня підрядники погано спрацювали.

«У нас на шляхах Н-22 Володимир–Устилуг–Луцьк і Р-15 Ковель–Володимир–Нововолинськ–Жовква було допущено халатність і утворилась кірка, яку сьогодні посипаємо сіллю. Хочу перепросити волинян за тимчасові незручності», – сказав Михайло Антонян.

Читати ще: На Волині через снігопади цілодобово працює дорожня техніка

Зі слів заступника керівника волинських дорожників, нині Службі бракує механізаторів, які мають обслуговувати 1700 кілометрів доріг.

«Клята війна забрала ліпших механізаторів. Друга проблема – це те, що Камінь-Каширський район, де було найбільше нарікань, один із тих лотів, які останніми продавали. Тільки взимку було укладено угоду щодо зимового утримання», – додав Антонян.

Читати ще: У Луцькраді відреагували на скарги щодо неякісно очищених від снігу доріг

Зі слів синоптикині Надії Голі, найближчими днями на дорогах області утримається ожеледиця, температура повітря уночі опуститься до восьми градусів морозу, вдень буде від нуля до п'яти градусів морозу, опадів не передбачають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus