USD 41.15 41.48
  • USD 41.15 41.48
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.66 10.80

Волинське видання спростувало звинувачення до «Волиньхімконтроль» щодо неякісного антисептика

13 Березня 2021 17:22
Волинське видання спростувало інформацію про те, що антисептик фірми «Волиньхімконтроль» неефективний та буцімто викликає алергічну реакцію.

Про це повідомляє Волинь 24.

У квітні 2020 року на їхньому сайті з’явилась серія статей про один з антисептичних засобів, у яких згадувалось ТОВ «Волиньхімконтроль».

«Змушені із прикрістю визнати, що деяка інформація у згаданих статтях не була підтверджена фактами, а отже могла не відповідати дійсності і шкодити діловій репутації ТОВ «Волиньхімконтроль».

Згадані матеріали вже видалені, а видання Волинь24 просить вибачення за неуважність своїх працівників і надалі ретельніше перевірятиме інформацію, що надходить від джерел, які прагнуть залишатися анонімними.

Схожі неприємні ситуації виникають у нас вкрай рідко, адже ми завжди намагаємось бути об’єктивними і публікувати тільки достовірну інформацію підкріплену фактажем.

Дуже шкода, що цей прикрий випадок стався саме з вами. Перепрошуємо за незручності», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus