USD 41.15 41.48
  • USD 41.15 41.48
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.46 10.58

Волинська ОВА проведе низку зустрічей із представниками бізнесу. Перша – присвячена бронюванню

Сьогодні 20:02
Перше засідання відбудеться уже цього тижня.

Про це повідомив начальник ОВА Юрій Погуляйко під час спільного брифінгу зі своїм заступником Олександром Троханенком та очільником Волинського обласного об’єднання роботодавців Петром Пилипюком.

Платформа для діалогу влади та бізнесу створюється при обласній державній адміністрації на виконання доручення Президента України Володимира Зеленського. Мета – забезпечити оперативне вирішення поточних проблемних питань підприємців у регіонах та громадах на базі Конгресу місцевих та регіональних влад при Главі держави.

«Наше завдання – покращити діалог влади та суб'єктів господарювання, знати потреби та проблеми підприємців і звичайно допомагати у розв'язанні, – сказав Юрій Погуляйко. – Всі розуміють складність ситуації у країні. Водночас, саме від стабільної роботи кожного підприємства залежать надходження до місцевих бюджетів. Важливо також зберегти та створювати нові робочі місця»

Читати ще: Український бізнес скаржиться на труднощі з бронюванням

Тож на базі Волинської ОВА будуть проводитися відкриті онлайн-зустрічі підприємців із представниками місцевої влади. Під час нарад кожен зможе донести свої пропозиції щодо покращення економічного клімату в регіоні та озвучити проблемні питання, які заважають розвитку бізнесу.

Один раз на місяць такі зустрічі проводитиме особисто начальник ОВА.

Також раз на квартал буде проходити регіональний форум за участі представників бюджетоутворюючих підприємств краю, профільних міністерств відповідно до запиту, очільників громад тощо для особистої комунікації, налагодження звʼязків і покращення взаємодії.

«Думаю, що не потрібно нікого переконувати наскільки діалог бізнесу і влади актуальний та потрібний завжди, тим паче під час повномасштабної війни. Якщо бути відвертим, між федерацією роботодавців і обласною військовою адміністрацією налагоджений діалог. Ми оперативно вирішуємо питання. Але велика частина підприємців, особливо представники малого бізнесу, не мають такої можливості – швидко звернутися, отримати інформацію, вирішити проблеми. Тому, на мій погляд, це чудова нагода і її необхідно використати, – сказав Петро Пилипюк. – Чим більше буде якісних звернень, тим більше шансів, що нас почують. Щоб ми як бізнес, могли стійко стояти на ногах, створювати робочі місця, платити податки і наближати перемогу».

Читати ще: На Волині перевірять критичні підприємства на зловживання при бронюванні працівників

Перша онлайн-зустріч відбудеться уже цього тижня на тему: «Бронювання працівників та комунікація з ТЦК та СП». Початок 17 жовтня о 14:00 год.

Приєднатися до заходу можна за попередньою реєстрацією за посиланням: https://forms.gle/cbp5zQhy1pqFET616. У формі обов’язково необхідно вказати:

• підприємство, яке ви представляєте,

• короткий зміст питання, що потребує розгляду.

Реєстрація триватиме до 10:00 год. 17 жовтня. Після цього усім зареєстрованим прийде посилання на платформу ZOOМ.

Запрошують долучитись до роботи усіх. Зокрема, малий та середній бізнес також. Телефон для додаткових питань: 0955385323.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus