USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.74

Волинська облспоживспілка хоче купити землю під «Завокзальним» ринком

7 Грудня 2021 10:16
Волинська обласна спілка споживчих товариств хоче купити 3,5 га землі на вулиці Карпенка-Карого, 1 для обслуговування ринку «Завокзальний». Для цього міська рада надала облспоживспілці дозвіл на проведення експертної грошової оцінки ділянки.

Про це стало відомо під час засідання 22 сесії Луцької міської ради.

На розгляд депутатів винесли питання про надання Волинській обласній спілці споживчих товариств дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності на вул. Карпенка-Карого, 1 у Луцьку (площею 3,4982 га).

Підставою для розгляду проєкту рішення стала заява облспоживспілки про надання дозволу, який міська рада погодила.

Цільове призначення ділянки: для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (03.07). Вид використання – для обслуговування ринку «Завокзальний».

Облспоживспілку зобов’язали впродовж 30 днів з моменту прийняття рішення укласти з виконавчим комітетом міськради договір про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки в розмірі п'яти відсотків від нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що становить 4 мільйони 354 тисячі 961 гривню.

Як зазначив Луцький міський голова Ігор Поліщук, рішення дозволить додатково залучити в бюджет 25 мільйонів гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Дідо Показати IP 7 Грудня 2021 11:36
А для чого її продавати?
Ира Показати IP 7 Грудня 2021 12:18
Нельзя продавать. Категорически. Во-первых, это дёшево. Во-вторых, тогда мы никогда не избавимся от базаров в центральных районах города! Правду говорят, что девушку из села уехать можно, а вот село из девушки- никогда. Мдя , если продадите, Луцк никогда туристически привлекательным не станет. И бюджет города от туристов ни х. не увидит- все базары- на окраину!
Горец до Ира Показати IP 7 Грудня 2021 16:59
и растрэлять! ))
ЗнайЮ Показати IP 7 Грудня 2021 14:06
Тільки на тридцятому році вирішили купити. Як вони не можуть зрозуміти що "базар вже вмер" це пережиток минулого.
Точно знаю до ЗнайЮ Показати IP 7 Грудня 2021 15:17
Вони і без тебе знають, шо доля того базару приречена ! Стане ОСС власником землі, зініціює коригування генплану з наступною зміною цільового і фунціонального призначення земельної ділянки, запроектує житловий квартал, збудує житло, продасть і на їхній вік ше й дітям і внукам хватить ! І всі будуть плескати в долоні, і влада в тому числі ! Ну, будуть проти базарники, але коли їм облспоживспілка встановить драконівські тарифи на приватизованій землі, то вони вже і відразу почнуть самі звідти виїжджати ! Преценденти вже ж є - той самий базар Башкаленка буквально через колію !
Кравчука Показати IP 7 Грудня 2021 17:25
Тротуар зробить від автовокзалу, вбитися можна, тіки гроші рахують спілки ненажерліві

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus