USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.36 10.50

Волинська обласна дитяча лікарня отримала сучасне медичне обладнання

17 Червня 2020 19:07
Завдяки постійній підтримці благодійного фодну «Допомога Чорнобилю» та його керівнику Ріті Ліммрот, минулого тижня ми отримали сучасний 64-канальний інтраопераційний моніторинг Inomed Expert. Важко уявити сучасну безпечну нейрохірургію без даного приладу.

Усього декілька центрів в Україні мають схоже обладнання, повідомляє Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання

Інтраопераційний моніторинг – це сучасний дороговартісний і дуже важливий прилад, який допомагає нейрохірургу контролювати процес видалення пухлини чи іншої проблемної ділянки головного, спинного мозку чи нервів, дозволяє під час проведення хірургічних втручань побачити функціонально важливу зону (дуже важливу ділянку головного чи спинного мозку, яка відповідає за ковтання, дихання, рухи кінцівок, м‘язів обличчя, язика, рухи очей, ряду інших важливих ділянок), вирізнити ці зони від пухлини чи ділянки епілептогенної активності та уникнути їх ушкодження.

Обладнання успішно інстальовано, перевірено та разом з нашим незмінним партнером-нейрофізіологом Марією Павлюк та командою медиків лікарні вже проведено хірургічні втручання з використанням даного обладнання у пацієнтів.

Завдяки постійній підтримці нашого партнера – українського представництва фірми Inomed та, зокрема, його представника Тимофія Тесовського, обладнання успішно інстальовано, перевірено та разом з нашим незмінним партнером-нейрофізіологом Марією Павлюк таткомандою медиків лікарні вже проведено хірургічні втручання з використанням даного супер-обладнання у пацієнтів:

– з приводу фіксованого спинного мозку (у дитинки після первинно оперованої вродженої вади розвитку спинного мозку Spina Bifida / спинно-мозкова грижа)

– з пухлиною головного мозку глибокого розміщення, яка знаходиться близько біля зони, яка відповідає за рухи кінцівок.
«Обидва пацієнти почуваються після операції чудово, не мають жодного погіршення в порівнянні з доопераційним станом та очікують на виписку).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Тт Показати IP 17 Червня 2020 22:11
Купіть ще КТ,а то люди / досить не малі/гроші віддають в приватний кабінет де стоїть один апарат на всю ОДТМО,це просто злочин,по віддношенню батьків,з дітьми яких трапилась біда....
Лучанин Показати IP 17 Червня 2020 22:13
До речі чому кт платний в 2 лікарні,він себе вже окупив давно,і заробив на ще декілька,а гроші далі деруть на нещасті людей!!!!!
Реаліст Показати IP 18 Червня 2020 10:27
Добре, що німці дбають про наших дітей!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus