USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.35 10.53

Волинська гімназія отримала сучасні телевізори для навчання

26 Лютого 2019 08:00
Минулого тижня навчально-виховний комплекс «ЗОШ І-ІІІ ступенів – гімназія» №2 міста Каменя-Каширського за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» отримав чотири сучасні плазмові телевізори, які вчителі зможуть використовувати для підвищення якості навчання. Вручити техніку приїхав представник Фонду Юрій Дмитрук, повідомили у прес-службі волинського УКРОПу.

Аби забезпечити комфортне та ефективне навчання, треба, щоб у класі був сучасний телевізор. Щоб залагодити цю проблему, батьки школярів 3-А, 5-А, 5-В та 7-Б класів створили ініціативні групи та звернулися в представництво Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» з проханням допомогти їм придбати телевізори на умовах співфінансування. І незабаром спільними зусиллями ці проекти вдалося реалізувати.

«Учням в класі уже встановили новий телевізор. Усі діти дуже задоволені, а оскільки у більшості школярів краще розвинена зорова пам’ять, то тепер вчителям простіше доносити до них навчальну програму, – зазначає керівник ініціативної групи батьків 5-В класу Ірина Корольчук. – До Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» ми звертаємося уже не вперше. Торік за його підтримки замінили старі парти на нові та сучасні. Щиро дякуємо Фонду і сподіваємося на подальшу співпрацю». Новенький телевізор отримали й школярі 5-А класу. Голова ініціативної групи батьків Світлана Козловська зазначає: оскільки цей клас математичного спрямування, то телевізор для навчання був украй потрібен.

«У нашому класі багато відмінників та учасників олімпіад, і для кращого розвитку школярів та полегшення розв’язання математичних завдань підвищеної складності учням потрібен був телевізор. Нам порадили звернутися до Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», ми скористалися цією нагодою і маємо результат. Нам встановили новий телевізор, школярі та вчителі дуже задоволені», – розповідає Світлана Козловська.

Крім того, батьки учнів 3-А класу цього ж закладу звернулися до Фонду з проханням допомогти замінити два старі вікна на сучасні. «Наш клас, в якому навчається 29 учнів, є одним з небагатьох у школі, в якому ще не встановлені енергозберігальні вікна, а через старі порушується температурний режим, що негативно впливає на начальний процес», – зазначає голова ініціативної групи батьків 3-А класу Ірина Кузьміна. Завдяки плідній співпраці батьків з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» цю проблему теж буде успішно розв’язано – незабаром у класі замінять старі вікна на енергозберігальні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
уважний Показати IP 26 Лютого 2019 08:02
Плазмові? Впевненні?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus