USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

«Волиньприродресурс» поповнює бюджет Маневицької громади майже на 600 тис. щомісяця

8 Лютого 2021 17:32
КП «Волиньприродресурс» поповнює бюджет Маневицької громади на майже 600 тисяч гривень щомісяця.

Про це стало відомо під час робочої поїздки очільника Маневицької громади, 3 лютого.

Керівник «Волиньприродресурсу» Анатолій Капустюк розповів присутнім про процес видобутку «сонячного каменю», умови праці видобувачів, якими працюють жителі Маневицької громади, реалізацію продукції та майбутні надходження до селищного бюджету, а це немала сума (за попередніми розрахунками – близько 600 тис. гривень щомісячно). Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк поцікавився процесом рекультивації використаних площ та зміг наочно побачити проведену спільну із ДП «Маневицьке лісове господарство» роботу по відновленню лісових насаджень.

Читати також: «Серце Волині»: депутати облради вперше ознайомилися з роботою КП «Волиньприродресурс»

За результатами поїздки очільник Маневицької громади зазначив, що в час, коли незаконне видобування корисних копалин залишається актуальною проблемою, дуже важливою є робота такого підприємства, яке легалізувалося, працює законно, створюватиме нові робочі місця для наших земляків та повноцінно наповнюватиме селищний бюджет, що, у свою чергу, покращуватиме життя жителів громади.
Як повідомлялося раніше, за перший місяць роботи КП «Волиньприродресурс» видобуло тонну бурштину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Зато Показати IP 8 Лютого 2021 17:58
Колківські міщани стали луцькими і десь ми бачили ваш буртин
Анонім Показати IP 8 Лютого 2021 18:47
Щось слабенько
Фахівець Показати IP 8 Лютого 2021 19:51
Покажіть краще, як вони відновлюють ліс після своїх копанок. Що вони збираються залишити своїм онукам крім заср...ної сміттям пустелі?
111 Показати IP 8 Лютого 2021 20:42
Цеж все на словах що поповнють бюджет По друге якщо виставили на торгі 3.5 тон то це копійкі порівняно з обіцяними 25% від видобудеу Це просто піар

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus