USD 41.15 41.46
  • USD 41.15 41.46
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

«Волиньобленерго» розпочало підготовку до наступної зими

6 Квітня 2023 20:23
«Волиньобленерго» готується до осінньо-зимового періоду 2023/2024. Наразі програми ремонтів та модернізації мереж йдуть згідно із затвердженими графіками.

«Волиньобленерго» спільно з волинянами змогли втримати енергетичний фронт та пройти безпрецедентно важкий осінньо-зимовий період 2022/2023.

Українці змогли вистояти не зважаючи на ракетні удари ворога по енергетичній інфраструктурі та дефіцит потужності в об‘єднаній енергосистемі України. Відмовились від російської та білоруської електрики та не зважаючи ні на що втримали наше світло», – інформують у пресслужбі компанії.

«Цей опалювальний сезон був надзвичайно важким для волинян та підприємств Волині. Хочеться відзначити роботу волинських енергетиків, що у надзвичайно важких та напружених умовах роботи зробили усе можливе для забезпечення безперебійного електропостачання об‘єктів критичної інфраструктури, населення та інших важливих об‘єктів, робота яких наближає нас до перемоги», – розповідає перший заступник начальника Волинської обласної військової адміністрації Сергій Мовенко.

Вже майже 2 місяці як волиняни повернулись у режим «без графіків» завдяки злагодженій спільній роботі енергетиків та представників влади.

Однак енергетичне господарство потребує постійного догляду. Тому не чекаючи завершення попереднього осінньо-зимового періоду, «Волиньобленерго» уже розпочало підготовку до нового.

«Компанія успішно розпочала підготовку до осінньо-зимового періоду 23/24. Наразі програми ремонтів та модернізації мереж йдуть згідно із затвердженими графіками. Надійне електропостачання волинянам є пріоритетним завданням для нас», – розповідає генеральний директор Сергій Севідов.

Основні напрямки підготовки до ОЗП 23/24:

– роботи з капітального ремонту та технічного обслуговування обладнання;

– приведення охоронних зон ПЛ 0,4-110 кВ до вимог нормативних документів та відповідно до плану-графіка розчистки трас;

– забезпечення схеми нормального режиму електричних мереж;

– виконання у запланованих обсягах заходів Інвестиційної програми;

– укомплектування згідно з вимогами нормативних документів централізованого аварійного запасу матеріалів і устаткування для виконання аварійно-відновлювальних робіт.

Усі ці заходи спрямовані на забезпечення надійного електропостачання волинянам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучани Показати IP 6 Квітня 2023 22:05
І паралельно з ними відповідну підготовку повинні розпочати і споживачі ! Насамперед, на основі детального аналізу результатів минулого сезону, разом з органами місцевого самоврядування, депутатським корпусом напрацювати і внести корективи і пропозиції до відповідних типових договорів з "Волиньобленерго". По новому виписати чіткі обов'язки "Волиньобленерго" і права споживачів, які випливають із умов військового стану !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus