USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

«Волиньобленерго» може відключити світло комунальним підприємствам. Перелік

15 Лютого 2018 14:35
Ситуація з електропостачанням у Волинській області стає особливо загрозливою через заборгованість комунальних підприємств перед ПрАТ «Волиньобленерго».

Станом на 1 лютого 2018 року загальний борг комунальних підприємств перевищує 42 млн грн. Про це повідомили у у прес-центрі ПрАТ «Волиньобленерго».

Найбільші неплатники Волинської області – ДКП «Луцьктепло» (понад 18 млн грн), КП «Луцькводоканал» (понад 9 млн грн), підприємство «Нововолинськводоканал» (понад 2 млн грн), Володимир-Волинське підприємство теплових мереж «Володимир-Волинськтеплокомуненерго» (понад 1 млн грн), ЖКП № 3 Луцька (понад 1 млн грн).

Внаслідок наявності значної заборгованості комунальних підприємств та не проведення відшкодування надавачам послуг пільг і субсидій у грудні 2017 року і в січні 2018-го у ПрАТ

«Волиньобленерго» утворилася суттєва недоплата перед ДП «Енергоринок». Така ситуація загрожує імовірним обмеженням електропостачання для усієї Волинської області.

З огляду на таку складну ситуацію ПрАТ «Волиньобленерго» змушене буде застосувати адресні відключення.

ПрАТ «Волиньобленерго» добре розуміє наслідки застосування заходів, що пов’язані з припиненням електропостачання цих неплатників, однак не може поставити під загрозу електропостачання усієї Волинської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 15 Лютого 2018 15:06
"ПрАТ «Волиньобленерго» добре розуміє наслідки застосування заходів, що пов’язані з припиненням електропостачання цих неплатників, однак не може поставити під загрозу електропостачання усієї Волинської області."(С) - таки не розуміє, зовсім не розуміє. Хоча, зараз коли все догори дригом, техногенна катастрофа в порівнянні з обмеженням електроенергії це ж така собі мілка подія. Абсолютно не здживуюся якщо завтра поліцію озброять пістолетами з ядерними кулями. Маразм росте!
Теж лучанин до Лучанин Показати IP 15 Лютого 2018 15:16
Це Ви не розумієте наслідки обмеження області. Згадайте 96-й, 97-й. Темні лікарні і школи, перервані операції в операційних, голодні дітлахи в садочках, незроблені уроки, зупинені виробництва. Це все було. Не дай Бог повторити.
упс до Теж лучанин Показати IP 15 Лютого 2018 15:46
Підвищиться народжуваність...бо з електрикою нема часу)))
Лучанин до Теж лучанин Показати IP 18 Лютого 2018 21:20
Шановний, це взагалі питання влади, а не громадян. Ні того, ні того не повинно бути. В разі чого виявилася така заборгованість? Я вчасно за все плачу. Якщо школа чи садочок пару днів побуде без світла, то це звичайно погано. Але якщо без води будуть ті ж школи, садочки, лікарні, то це призведе до техногенної катастрофи. Ви руки чим будете мити? Звичайно, в вас можливо є своя свердловина, а тому вам на все начхати. Але ж і вас затроне епідемія, яка буде наслідком відсутності води. Далеко не втечете.
Я до Лучанин Показати IP 18 Лютого 2018 17:43
Шо таке ядерна куля?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus