USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.45 10.62

Волинянину, який побив 5 дітей, оголосили підозру

6 Жовтня 2020 11:10
35-річному волинянину, який минулої неділі в селі Навіз Рожищенського району в нетверезому стані побив своїх малолітніх дітей, оголосили підозру. Двоє дітей ще перебувають на лікуванні.

Про це інформують у пресслужбі поліції Волині.

Поліцейські невідкладно звернулися із клопотанням до служби у справах сім’ї Рожищенської райдержадміністрації про вилучення дітей із неблагополучної сім’ї. Цього ж дня служба прийняла рішення про вилучення дітей. Двох із них помістили у дитячий притулок в Рожищах, однорічну дівчинку сьогодні помістять у Луцький будинок дитини. Дітей, які знаходяться на лікуванні, після одужання також доставлять у притулок.

Учора дізнавачі оголосили батькові-правопорушнику про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального Кодексу України. Також відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.122 (умисне середньої тяжкої тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Із підозрюваним правоохоронці проводять слідчі дії. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, п’ятирічний хлопчик, якого побив батько, нині у реанімації. Його стан, кажуть лікарі, важкий. У дитини закрита черепно-мозкова травма важкого ступеня, струс, забій грудної клітки та черевної порожнини, правобічний пневмоторакс з подальшим дренуванням. Ще одна дівчинка зі струсом мозку переведена у відділення неврології.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Glover Показати IP 6 Жовтня 2020 11:49
В навозі йому треба бути, а не дітей глядіти!
Лучанин Показати IP 6 Жовтня 2020 12:25
А що з матір"ю? Виходить дітей розділяють. Нелегка доля...
Лучанка до Лучанин Показати IP 7 Жовтня 2020 08:53
Нелегка доля жити з такими батьками!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus