USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Волинянина з краденою деревиною спіймали на Рівненщині

4 Листопада 2022 23:04
На блокпосту неподалік Сарн поліцейський зупинив вантажівку DAF, водій якої, житель Волинської області, перевозив орієнтовно тридцять кубів березової деревини.

Про це повідомили в поліції Рівненщини.

Правоохоронці засумнівалися в правдивості документів на лісопродукцію. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Керманич будь-що пояснювати відмовився.

Слідчі Сарненського РВП внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 198 Кримінального кодексу України за фактом зберігання майна, одержаного злочинним шляхом.

Транспортний засіб вилучено. Розглядають питання про накладення арешту – із відповідним клопотанням прокурор звернувся до суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus