USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Волинянина Романа Олійника посмертно нагородили орденом «За мужність»

29 Липня 2023 19:37
Президент Володимир Зеленський посмертно нагородив орденом «За мужність» військовослужбовця Романа Олійника з Когильного Зимнівської громади.

Про це повідомили у Володимир-Волинському центрі професійної освіти, де навчався раніше Роман за спеціальністю маляр, штукатур.

З перших днів повномасштабного вторгнення був на передових позиціях, вірно, віддано та з честю служив Батьківщині, боронячи її територіальну цілісність і незалежність.

26 грудня 2022 року Роман під час артилерійського обстрілу отримав множинні поранення несумісні з життям. Йому було всього 21 рік.

«За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов’язку постановляю: Нагородити орденом «За мужність» III ступеня Олійника Романа Віталійовича (посмертно) – солдата», – зазначено в указі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus