USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Волинянина, який підпалив траву та ледь не спалив будинки, притягнули до відповідальності

8 Вересня 2022 13:58
Вчора о 12:15 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території у селі Будище Ковельського району. Вогонь охопив суху траву й чагарники на площі 1 гектар й підійшов упритул до житлових будинків і лісосмуги.

Про це повідомили у пресслужбі волинських рятувальників.

Силами рятувальників 4 ДПРЧ м. Ковеля горіння було ліквідоване, вдалося запобігти поширенню вогню на розташовані поруч житлові будинки, господарські будівлі та лісові насадження. Загасити пожежу рятувальникам допомагали місцеві жителі.

Інспектори Ковельського районного управління ГУ ДСНС області встановили особу, причетну до виникнення пожежі. З'ясувалося, що суху рослинність підпалив 66-річний місцевий житель Сергій Б. За фактом підпалу складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Рятувальники закликають громадян припинити спалювання сухої трави, бадилля картоплі, листя і сміття на присадибних ділянках і відкритих територіях. Обирайте безпечні способи господарювання на своїй землі, адже спочатку року в області трапилося понад 360 пожеж в екосистемах на площі понад 900 гектарів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 8 Вересня 2022 16:27
А за те, що земля не обробляється, то когось до відповідальності притягнуть?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus